Založen účet na rajče.cz + Nový začátek

05.01.2014 22:45

Na stránkách rajče.cz byla vytvořena fotogalerie a díky tomu bude možno postupem času nahradit stávající fotogalerie na webu odkazy na rajče. Problém s nedostatkem místa na serveru bude vyřešen a stejně tak byl vyřešen i problém s tím, že Bestiář 3 - pravé šotkovské vydání nešlo nahrát. Na konečné přepracování systému fotogalerií si však budete muset nějakou dobu počkat.

Na změnu textů v knihách z rukou psaných na digitální si budete muset počkat ještě hodně dlouho. Nevíme, kdy tento projekt začne, ale asi za hodně dlouho a bude se dlouho táhnout celé měsíce, možná vyjde i na pár let. Zatím to moc nadšeně neočekávejte. Navíc ještě nevíme, jak digitální text zakomponovat do fotogalerií.

Po dlouhé době se zase rozjíždíme. Budou aktualizace, bude reorganizace fotogalerií, bude toho dost (doufáme).

Mluvím v množném čísle. Mluvím za celý vědecký tým Akademie zrůd. Avšak nikdo z týmu se na stránky delší dobu ani nepodíval a nikdo než já stránky needitoval, a dlouhou dobu na to budu sám. Stránky byly nečinné tak jako orkský těžkooděnec zapadlý v močále. Ale chytil se kořene staré borovice a drápe se ven. Neutonul. Budeme pokračovat. Nebojte.

(Šílený dračí vědec)

—————

Zpět